За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Разположен е на 60 км от летището на гр. Анталия, на 11 км от гр. Манавгат, на 1 км от гр. Евренсеки, на брега на морето. Построен през 2009 г., обща площ 16 000 кв.м. Центърът и античният театър на град Сиде са на 20 минути с автомобил от Sunis Evren.

В стаите

Всички стаи са оборудвани с душ или вана, WC, сешоар, телефон, климатик, балкон, минибар, сателитна телевизия, халат за баня, кана чай, подово покритие ламинат, интернет достъп.

На територията на хотела

Хотелът разполага с открити и закрити басейни, които са специално предназначени за всяка възрастова група. 2 басейна за деца (30 и 60 кв.м), основен басейн, който включва 3 пързалки за възрастни и 2 за деца и още два други басейна. Шикозни и удобни шезлонги, плажни чадъри, душове и съблекални са разположени удобно, в непосредствена близост до басейните. Плаж: Собствен пясъчен. На басейна и на плажа: чадъри, шезлонги, матраци - безплатно. Плажни кърпи: безплатно.

Хранене

Ultra All Inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, както и някои видове вносни такива.

Оценки и коментари